Etusivu

Esittely

Omat koirani

Pentuja

Pentueet

Uutiset

Kuvagalleria

Linkit

Yhteystiedot

Vieraskirja


Hevoset

Introduction in English

Olen Leena Heinonen Hämeenkoskelta. Hämeenkoski sijaitsee Päijät-Hämeessä Lahden ja Hämeenlinnan puolessa välissä, ainoastaan sata kilometriä Helsingistä. Olen aina ollut niin sanottu "koirahullu", ensimmäisen koirani sain pitkän kinuamisen jälkeen 1973 ja se oli rodultaan Saksanpaimenkoira. Toinen sakemanni saapui 1980.

Ensimmäisen Eurasierin hankin 1992 ja hän oli Leoniitan Carmen alias Sita. Sita sai ensimmäiset pennut 1996, joista jätin yhden nartun kotiin. Hän oli Harahill's Cassandra alias Santtu. Belgiasta hain uroksen Aruk von Bokina ja Santun ja Arukin pennut syntyivät kevällä 1999, joista yksi narttu Harahill's Eischa alias Essi jäi kotiin kasvamaan. On minulla vielä sakemanni Xan Xshan's Jette sekä kaksi kissaa Minni Marjaana Manninen sekä Seppo Ilmari Suhonen. Olen sijoittanut kolme eurasiernarttua, Arukin tyttären Heldalan Ah Shan Sophien "Sohvi", Essin tyttären Harahill's Hopen "Miska" sekä Sohvin tyttären Harahill's Inkan. G-pentueesta jäi kotiin kasvamaan Harahill's Gabriela "Ella", J-pentueesta Harahill's Jewel "Eveliina" ja viimeisimmästä K-pentueesta Harahill's Kamelia "Peppi". Siinä minun laumani kokonaisuudessaan.

Kaikki koirat asustavat kotioloissa ja pentueet ovat rakkaudella kasvatettu. Harrastan koirieni kanssa näyttelyissä käyntiä, tottelevaisuutta, vähän agilityä, aktivointia sekä metsässä kävelyä. Sitan, Arukin ja Jeten kanssa olen kilpaillut tokossa.

Olen ollut vuodesta 1992 Suomen Eurasier Kerho ry:n sekä Suomen Kennelliiton jäsen. Kuulun Salpausselän Koirankasvattajiin rivijäsenenä sekä Lammin Seudun Koirakerhoon, jonka varapuheenjohtajana toimin. Olin myös kaksi kautta puheenjohtajana. Olen hankkinut myös tottelevaisuuskoulutusohjaajan pätevyyden ja käyn kentällä kouluttelemassa muita koirakoita.

Olen käynyt kaikki vaadittavat kasvattajakurssit ja käytän ainoastaan terveitä ja hyväluonteisia koiria jalostukseen.

© Harahill's | Webdesign: Internesia